Autor Subiect: Impresii și explicații suplimentare despre Hotel Caserio, Playa del Inglés, Gran  (Citit de 31 ori)

ANCUTA66 şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14228
Impresii și explicații suplimentare despre Hotel Caserio, Playa del Inglés, Gran Canaria

Impresii despre cazare, la întoarcerea din excursia cu grupul 1, cel din iunie: Hotel Caserio a fost o alegere foarte bună și mă bucur că am putut să vi-l ofer și vouă, celor din al doilea grup.

Hai să vă spun de ce mi-a plăcut mult. În primul rând, amplasamentul. Dar, pentru a vorbi despre poziționare, trebuie să explic că în Gran Canaria există doar o opțiune pentru a avea vreme bună pentru plajă și baie: sudul insulei. Iar aici, stațiunile aflate în top sunt Playa del Inglés și Maspalomas & Meloneras. Mai exista și altele, dar niciuna nu are avantajele si calitățile celor doua.

Maspalomas este într-adevăr mai șic, accesul la plajă este direct, iar la 5 minute de mers se află Varadero, cel mai modern mall. Problema aici este tariful de cazare. Toate hotelurile de aici sunt de 5* high quality și, evident, prețurile sunt pe măsură. Oferta de agentie ar fi crescut cu minimum 60% în condițiile în care aș fi ales Maspalomas. Și credeți-mă că nu se justifică acest cost suplimentar.

Playa del Inglés este mai urbană, nu atat de dichisita turistic ca Meloneras, dar are facilități excelente, iar prețurile de cazare sunt decente. Iar dacă vrei să faci plajă sau să te plimbi în Maspalomas, nimic mai simplu: sunt vreo 4 linii de autobuz care în 10 minute te duc acolo. Nu trebuie să aștepți mai mult de 5-10 minute în stație.

Hotelul Caserio este amplasat în inima acestei stațiuni, la aproximativ 300 m de faleza care duce la plajă și, foarte important, la 20 m, respectiv 200 m de două stații de autobuz de unde se pleacă spre toate colțurile insulei. Cum transportul public este excelent organizat, această amplasare devine o calitate de excepție.

Vis-a-vis de hotel este un magazin alimentar Spar, unde găsești tot ceea ce ai nevoie suplimentar. Un altul este la 300 m, iar un supermarket mai mare la aproximativ 700 m.

Camerele sunt foarte curate, zilnic se intră și se face curățenie, sunt spațioase și toate au un balcon generos.

Restaurantul este modern, iar bufetul oferă mâncare de foarte bună calitate. Dimineața este un bufet bogat, iar seara funcționează o zonă de grill (porc, miel, pește, curcan, pui) care întregește oferta de mâncăruri calde. În aceste condiții, nu cred că cineva din grupul cu care am călătorit în iunie a avut nevoie de o masă intermediară la prânz, chiar și pentru cei mai "mâncăcioși" erau suficiente cele doua mese bogate.

Piscina în sine nu este mare, dar zona din jur este generoasă, foarte frumos și comod amenajată cu șezlonguri, paturi imense și fotolii. Sunt mai mult decât suficiente; nu le-am văzut niciodată ocupate în proporție mai mare de jumătate, în condițiile în care hotelul era plin. În plus, la etajul 9 există încă o zonă de plajă, cu jacuzzi și o panoramă de 360 de grade, foarte frumoasă.

Personalul este vesel, comunicativ și implicat. Foarte drăguți și prompți la comenzi.

În fiecare seară se organizează programe de entertainment cu muzică, așa că, dacă alegi să rămâi la hotel, ai ce face. Cu sinceritate, partea aceasta nu este cea mai grozavă; nu toți cei care performează sunt cu adevărat profesioniști, dar important este că, seară de seară, se oferă ceva.

În apropiere sunt câteva localuri cu muzică live, două Irish Pub-uri, iar la aproximativ 1 km, în zona plajei Playa del Inglés, există un loc în care seara se dansează, o parte a grupului alegând acest loc seara de seara.

O să aveți două excursii opționale pe insulă, pe care le-am făcut și noi și care, cu siguranță, o să vă placă mult. O să vă anunț când deschidem rezervările și o să le descriu din timp, astfel încât să le puteți analiza fără grabă.

Celor înscriși o să le transmit pe e-mail multe materiale și articole care o să vă ajute mult. Este o facilitate pe care o ofer cu toată plăcerea, din dorința de a împărtăși cunoștințele și experiențele mele.

O să primiți:

• recomandări pentru plimbare, vizitare și shopping;
• liniile autobuzelor și traseele acestora;
• o descriere amănunțită a celor mai frumoase locuri de pe insulă;
• explicații despre vreme și microclimate.

Și multe altele.

Mai jos cateva imagini din prezentarea hotelului in care o sa stati: